Rich Dad Barcelona

Club de Inversiones, Negocios y Desarrollo Personal en Barcelona

Avui en dia, una de les habilitats més importants que requerim tots, és el domini del joc dels diners.

Vivim una època totalment diferent a tot el que ens va precedir i per aquest motiu no podem romandre indiferents davant els canvis que van venir, els que estan succeint i els que vindran en un futur pròxim.

L'Educació Financera ha estat deixada de banda per generacions i la gent es va acostumar a pensar que res del que tingués a veure amb números, ingressos, negocis, inversions, pressupostos, comptabilitat, etc., Etc., Li corresponia directament, sinó que la seva única responsabilitat era aprendre algun ofici, professió o habilitat i simplement deixar que "tercers" s'ocupessin de pagar-los un sou que en el millor dels casos els permetés finançar un nivell de vida mitjana.

L'assumpte és que si TU encara penses d'aquesta manera, estàs cometent un dels errors més freqüents i menys atesos, el qual pot portar-te a un abisme financer del qual molt difícilment puguis sortir. Sembla tràgic i alarmista, però és la pura veritat.

Avui en dia, TU ets l'únic responsable de fer que la resta de la teva vida no sigui un "transcórrer d'anys" treballant en favor de tercers, pensant innocentment que el teu curt futur està assegurat a partir del dia que deixis de treballar, però:

T'has posat a pensar, què tant dels diners que vas poder guanyar en 40 anys de treball et quedarà al final de la teva etapa productiva i quants anys de vida tindràs per començar a gaudir i compartir les teves èxits i resultats, si no et poses seriós a partir d'AVUI i et preocupes per incrementar la teva intel.ligència financera?

La gran majoria de la gent vol passar-ho el millor possible quan encara són joves, però no tenen intencions d'invertir temps i esforç en treballar enfocament ara, per no haver de treballar mai més per diners i més bé tenir l'oportunitat de viure i gaudir la vida com cal, sense dependre de tercers i comptant amb molts anys per davant.

Tot això és possible si realment ho decideixes. No necessites viure en un país primer-mundistas per creure que les oportunitats estan allà. La ment humana és una sola i no requereix d'un lloc geogràfic específic per pensar com ha de pensar.

L'únic problema és que ens han acostumat a creure que tot el bo que és allà fora i que nosaltres hem de resignar-nos a la nostra sort. Això no és veritat.

El que si és cert i ningú amb dos dits de front ho pot negar, és que el tema financer és un TEMA D'ESTUDI.

Així com un home estudia medicina per ser metge, tots necessitem estudiar finances, negocis i inversions si és que un dia (més d'hora que tard) volem gaudir d'una llibertat financera genuïna, en els nostres propis països, envoltats dels nostres éssers estimats i amb la satisfacció d'haver pres decisions intel.ligents i entendre que tot el que ja és un resultat favorable a les nostres vides, és perquè vam haver de aprendre bastant en el procés.

Visitas: 25

Comentario por Dimitri Uralov el abril 27, 2011 a las 2:13am
Bonissim Franco!
Comentario por Franco Mendoza el mayo 2, 2011 a las 2:52pm
Merci Dima :)

Comentar

¡Necesitas ser un miembro de Rich Dad Barcelona para añadir comentarios!

Participar en Rich Dad Barcelona

Sobre

Miembros

Curso de Finanzas Personales

APRENDE A INVERTIR

Foro

Nuevo evento

Iniciada por Belén C.Muñoz en Rich Dad Barcelona. Última respuesta de Xabier Santesteban Ziganda 11 Sep 2018. 1 Responder

que opinan de los coatch de rich dad?

Iniciada por Juan Fierro en Rich Dad Barcelona. Última respuesta de Xabier Santesteban Ziganda 2 Feb 2018. 1 Responder

ABUELO RICO. PAPA POBRE.

Iniciada por Olemio Meni Gup en Rich Dad Barcelona 29 Abr 2017. 0 Respuestas

Saludos a toda la comunidad!!!

Iniciada por Pedro Rivero en Rich Dad Barcelona. Última respuesta de DAVID VÁZQUEZ VIDAL 23 Nov 2016. 2 Respuestas

Tablero de juego

Iniciada por Jordi Tel en Rich Dad Barcelona. Última respuesta de Franco Mendoza 18 Sep 2016. 1 Responder

Locales comerciales

Iniciada por Cristina Lopez en Rich Dad Barcelona. Última respuesta de DAVID VÁZQUEZ VIDAL 11 Jul 2016. 3 Respuestas

Ratings

Iniciada por Josep en Libros y películas 29 Jun 2016. 0 Respuestas

Primeros activos

Iniciada por Manel M en Economía e Inversiones en general. Última respuesta de Vanessa Rabanal fernández 19 Jun 2016. 39 Respuestas

© 2019   Creado por Dimitri Uralov.   Tecnología de

Emblemas  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio