Rich Dad Barcelona

Club de Inversiones, Negocios y Desarrollo Personal en Barcelona

La teva LLIBERTAT FINANCERA es troba amagada al teu sou. Ho sabies?

Així és. La Llibertat Financera és una de les grans motivacions de l'ésser humà, però molt pocs encara han pogut aconseguir-la, pel fet que ignoren aspectes bàsics que molt bé podrien estalviar anys de frustracions.

És obvi que per a convertir-te en una persona financerament lliure, necessites treballar intel.ligentment durant uns pocs anys (pocs en relació als quaranta anys que normalment treballen la majoria de les persones), creant, construint o adquirint veritables ACTIUS que et generin ingressos passius superiors a les despeses, sense que tu hagis d'intervenir físicament.

No obstant això, el primer pas és entendre que la teva Llibertat Financera es troba amagada en el teu sou, i només tu has de descobrir-la. 

La gran majoria de les persones cobren els seus sous i el primer que fan és pagar totes les seves deutes, obligacions i capricis personals, però mai es paguen a si mateixos ni tampoc es preocupen per crear un fons d'inversió que els permeti tenir la liquiditat suficient per afrontar tot el que demana un actiu generador d'ingrés passiu. 

Un sou necessàriament s'ha de subdividir en diferents fons per cobrir les necessitats bàsiques, els serveis contractats, la roba, les matrícules escolars, l'habitatge, els deutes, els donatius, etc, però més important encara, són els fons d'inversió, estalvi i capacitació . 

Si tu aprens a subdividir als teus diners en diferents fons i tens la deguda maduresa i disciplina financera per mantenir aquest bon hàbit al llarg del temps, PUC assegurar-te que estaràs donant el primer pas per assolir la llibertat financera en menys temps del que t'imagines. 

Si et gastes tots els teus diners (no importar quant guanyis), PUC assegurar-te que estaràs en camí del descarrilament financer

A partir d'AVUI has concientizarte en aquest aspecte i has d'aprendre a separar una part dels teus ingressos per la teva Capacitaciò, per estalviar i per invertir-los en ACTIUS (negocis i inversions degudament estudiats i analitzats) que et generin el suficient ingrés passiu que superi les teves despeses. 

Aquest és el motiu pel qual afirmo que la teva Llibertat Financera es troba amagada en el teu sou, ja que si tu aprens a reservar una quantitat per a crear o adquirir els actius que s'adeqüin a les teves valors i habilitats, amb seguretat, més d'hora que tard començaràs a gaudir del teu temps, les teves decisions i els teus desplaçaments pel simple fet de ser una persona financerament lliure.

Visitas: 225

Comentar

¡Necesitas ser un miembro de Rich Dad Barcelona para añadir comentarios!

Participar en Rich Dad Barcelona

Sobre

Miembros

Curso de Finanzas Personales

APRENDE A INVERTIR

Cumpleaños

Foro

Nuevo evento

Iniciada por Belén C.Muñoz en Rich Dad Barcelona. Última respuesta de Xabier Santesteban Ziganda 11 Sep 2018. 1 Responder

que opinan de los coatch de rich dad?

Iniciada por Juan Fierro en Rich Dad Barcelona. Última respuesta de Xabier Santesteban Ziganda 2 Feb 2018. 1 Responder

ABUELO RICO. PAPA POBRE.

Iniciada por Olemio Meni Gup en Rich Dad Barcelona 29 Abr 2017. 0 Respuestas

Saludos a toda la comunidad!!!

Iniciada por Pedro Rivero en Rich Dad Barcelona. Última respuesta de DAVID VÁZQUEZ VIDAL 23 Nov 2016. 2 Respuestas

Tablero de juego

Iniciada por Jordi Tel en Rich Dad Barcelona. Última respuesta de Franco Mendoza 18 Sep 2016. 1 Responder

Locales comerciales

Iniciada por Cristina Lopez en Rich Dad Barcelona. Última respuesta de DAVID VÁZQUEZ VIDAL 11 Jul 2016. 3 Respuestas

Ratings

Iniciada por Josep en Libros y películas 29 Jun 2016. 0 Respuestas

© 2020   Creado por Dimitri Uralov.   Tecnología de

Emblemas  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio