Rich Dad Barcelona

Club de Inversiones, Negocios y Desarrollo Personal en Barcelona

Imagina per un moment "Un Dia Ideal" en la teva vida.

Imagina i visualitza el següent:

AVUI és el teu dia ideal. Finalment has aconseguit la teva anhelada llibertat financera i gaudeixes d'un estil de vida ideal gràcies al fet que has treballat intel.ligent i eficientment durant un període raonable d'anys, creant fonts alternes d'ingressos passius i principalment perquè has aconseguit vèncer tots els teus pors.

Avui és el teu dia ideal i ho vius d'una manera espectacular, així com tots i cada un dels dies que et queden per viure, que són moltíssims encara.

Et sents lliure i totalment independent. Has aconseguit vèncer tots els teus pors, temors i preocupacions i ara pots aixecar les mans al cel i agrair a Déu per tot el que t'ha donat i per tot el que vas aprendre en el camí.

Actualment vius com realment vas somiar des de fa diversos anys enrere i t'alegres per això, ja que tot el teu esforç, enfocament i determinació, definitivament van valer la pena.

Ets propietari de diversos i exitosos negocis (actius) els quals et proporcionen ingressos passius constants i creixents que arriben sense dependre de la teva presència física, la qual vol dir que generes molts més ingressos dels que gastes.

Aquests negocis tenen a veure amb el que estimes fer, cadascun d'ells és molt reeixit i tens un gran reconeixement ja que ets molt conegut pels teus coneixements i experiència en aquest camp en particular. La gent et busca i et demana molts consells i paga els teus productes o serveis sense vacil.lació alguna.

Als teus productes, serveis, idees i negocis, et generen ingressos cada dia de la teva vida i això et permet ser una persona financerament lliure i amb un estil de vida impressionant, és a dir, els teus ingressos passius són constants i creixents, tens tot el temps lliure del món, gaudeixes d'una llibertat de desplaçament total i pots ser, fer i tenir tot el que se't vingui de gust, sense danyar a ningú i més aviat gaudint i compartint tots els teus èxits i resultats.

Cada dia et despertes molt feliç i content, amb una seguretat plena que la teva vida està resolta en tot sentit. Despertes sabent que tens tots els diners que vols i necessites, i que aquest mai s'acabarà, ja que diàriament ingressa diners a la teva compte bancari de manera constant i ininterrompuda i el administres de forma eficient i ordenada.

Et dónes una refrescant dutxa per començar el dia, net i clar. Tens una bonica i còmoda casa, per tant, gaudeixes d'una tranquil.litat i pau absolutes amb totes les comoditats que la vida et pot brindar. La teva salut és perfecta, fas el que més t'agrada, la persona que estimes està al teu costat i tens a Déu com tu aliat.

Quan acabes de dutxar-te, sense cap tipus de dificultats o pressions, et vesteixes còmodament i esmorzes amb molta tranquilitat un deliciós suc de taronja, amb pernil, ous, torrades i cafè, juntament amb les persones que estimes. Després, fas una mitja hora d'exercicis o sals a fer una passejada sol o acompanyat.

Cap a les nou del matí, comences a treballar en el que més estimes, et dirigeixes al teu escriptori, encens el teu ordinador d'última generació (per la teva major comoditat i productivitat), obres els teus correus electrònics, fas algunes trucades, fas unes visites als teus socis i amb gran satisfacció pots veure que començant el dia ja tens utilitats provinents de les tevas fonts d'ingressos passius (actius).

Molt content, revises les tevas fonts d'ingressos passius, les actualitzes, contestes dubtes, fas seguiments i després de realitzar aquesta tasca que et satisfà completament, apagues el teu ordinador, acabes les teves reunions i deixes els teus associats per poder gaudir de la resta del matí i esperar l'hora de dinar.

Gaudeixes amb la teva família d'un deliciós dinar ja que tens una cuinera meravellosa que els prepara uns deliciosos plats diàriament; altres dies visites als teus pares, germans o amics, o els convides a dinar fora, així que els teus esmorzars són una gran ocasió per compartir amb la gent que estimes i que t'estimen.

Després de dinar fas una petita migdiada, i un cop descansat, et disposes a monitoritzar novament les tevas fonts d'ingressos passius i els teus estadístiques d'ingressos. Amb gran alegria comproves que els teus ingressos passius continuen arribant de diferents fonts, sense necessitat que tu estiguis físicament present, i aquest cop tens majors ingressos que sumats als ingressos del matí, representen una bona quantitat fins a aquesta hora del dia.

A la tarda i a manera de relaxar-te i distreure't, ja que ets una persona financerament lliure i amb un gran estil de vida ideal, fas diferents activitats, entre elles, visitar els teus amics, anar al cinema, sortir amb les persones que més estimes, prendre un cafè amb socis o amistats, anar de passeig o de compres, ja que ets amo absolut del teu temps i les teves decisions.

Cap a les sis de la tarda, tornes a casa teva i et poses a descansar, veure una pel.lícula i conversar una estona amb la teva esposa o marit. Gaudeixen mútuament, mengen alguna cosa lleugera i després d'un moment d'esplai, revises novament les teves fonts d'ingressos passius i els teus estadístiques d'ingressos i pots comprovar més content encara, que tens més ingressos passius generats sense dependre de la teva presència física.

Finalment apagues l'ordinador, el telèfon i acabes el teu "dia de treball intel.ligent", molt content i agraït per haver generat en aquest dia ideal molts ingressos passius, amb la ferma i total convicció que la resta dels teus dies, tot marxarà igual de perfecte i seran dies productius, pròspers i meravellosos.

Una vegada concloses totes les activitats quotidianes, sopars una cosa deliciós ja sigui a casa o en un altre lloc, sals una estona amb amics, amb els teus fills o amb la teva parella, fas alguna altra activitat divertida i finalment et vas a dormir, no sense abans agrair a Déu per la meravellosa vida que gaudeixes i comparteixes amb tots els teus éssers estimats.

Aquest és el teu dia ideal i és el que has aconseguit en uns pocs anys a partir de AVUI, gràcies a ser disciplinat i constant. La vida t'ha premiant amb escreix perquè valores tot el que ets, tot el que fas i tot el que tens.

Ets una persona realitzada i feliç, que gaudeix i comparteix tot el que has aconseguit. La teva salut és perfecta, tens al teu costat la persona perfecta per a tu, estàs compromès amb tot el que fas i tens formada teva pròpia família la qual és la teva nord per gaudir realment de la teva vida.

La teva àrea financera està totalment ordenada i resolta fins a l'últim dia de la teva vida i tens una relació estreta i amorosa amb Déu, amb la família, amb els teus associats i amb les teves amistats.

Ets molt feliç, ets lliure. Ets una persona financerament reeixida que gaudeix d'un estil de vida ideal. Ets un estudiant del teu propi èxit. Pots fer el que vulguis. Pots anar on vulguis. Tens tots els diners, salut, pau mental i felicitat que necessites, per tant, et sents molt orgullós i content.

Agraeixes a Déu per atorgar aquest dia ideal i et dones un copet a l'espatlla per ser una persona intel.ligent que sap que tot això va sorgir arran d'entendre el que veritable èxit financer personal no és una cosa màgica que apareix de la nit al dia, sinó alguna cosa que demana vèncer una corba d'aprenentatge i per sobretot, molta perseverança i enfocament.

Visitas: 94

Comentar

¡Necesitas ser un miembro de Rich Dad Barcelona para añadir comentarios!

Participar en Rich Dad Barcelona

Sobre

Miembros

Curso de Finanzas Personales

APRENDE A INVERTIR

Foro

Nuevo evento

Iniciada por Belén C.Muñoz en Rich Dad Barcelona. Última respuesta de Xabier Santesteban Ziganda 11 Sep 2018. 1 Responder

que opinan de los coatch de rich dad?

Iniciada por Juan Fierro en Rich Dad Barcelona. Última respuesta de Xabier Santesteban Ziganda 2 Feb 2018. 1 Responder

ABUELO RICO. PAPA POBRE.

Iniciada por Olemio Meni Gup en Rich Dad Barcelona 29 Abr 2017. 0 Respuestas

Saludos a toda la comunidad!!!

Iniciada por Pedro Rivero en Rich Dad Barcelona. Última respuesta de DAVID VÁZQUEZ VIDAL 23 Nov 2016. 2 Respuestas

Tablero de juego

Iniciada por Jordi Tel en Rich Dad Barcelona. Última respuesta de Franco Mendoza 18 Sep 2016. 1 Responder

© 2024   Creado por Dimitri Uralov.   Tecnología de

Emblemas  |  Reportar un problema  |  Términos de servicio